Close

Register Now!

To Get More Info and Daily Reward.

Please login or register.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10
 81 
 on: Yesterday at 21:02:50 
Started by dragonskillss - Last post by flobelix
:hat tip:

 82 
 on: Yesterday at 20:39:06 
Started by dragonskillss - Last post by dragonskillss
Ah, the small cable that we can see on the right side of the graphics card, normally it is connected I have already checked.

in any case thanks for the help.
If indeed, the rgb plate is dead, as well as the fan LEDs. Too bad its will remain like that. Again thank you for your help, we can close the subject.

 83 
 on: Yesterday at 20:36:18 
Started by Doogie Bowser - Last post by Chike
Was it different motherboard every time?
What is the bios version?

 84 
 on: Yesterday at 20:33:19 
Started by Doogie Bowser - Last post by Doogie Bowser
The first reason I RMA'd the board was due to no post whatsoever. The board wouldn't even turn on. Received one back and I was good to go. That's when the overheat issues started and then wouldn't post and I'd receive a few error codes like 04 (I can't remember the rest at the moment). Did some research and it seemed the CPU was bad so that was RMA'd. Received that back and still received the same error codes. Sent the second mobo back because the same issues continued. Received this board. No error codes, but the overheat exists but at least I can post. Because of that, I feel like it's a false sensor of the heat, but the voltage is still super high.

 85 
 on: Yesterday at 20:32:16 
Started by captmike03 - Last post by Chike
Attach them to the post or use https://imgur.com/

 86 
 on: Yesterday at 20:29:00 
Started by sanityknows - Last post by Chike
No its not, I was on a 1.71 previously, They since removed it from the listing and put this 1.70 in its place. If anyone has the 1.71 would appreciate an upload.
The fact it is not listed does not mean it's not there 
https://download.msi.com/bos_exe/mb/7B12v171.zip

And don't rely on msi for beta versions or even none beta, keep them

 87 
 on: Yesterday at 20:25:26 
Started by captmike03 - Last post by captmike03
The cable from the power supply to the mother board is a 8 pin (2x4) that will split in half to form 2 2x2 pin connectors. Lets see if I can post the photos:

https://www.facebook.com/groups/161038851286152/?ref=bookmarks
https://www.facebook.com/groups/161038851286152/?ref=bookmarks

 88 
 on: Yesterday at 20:25:25 
Started by joeyntab - Last post by joeyntab
Good afternoon.  

I went to install the 1/16/2020 updates for my MSI Unify motherboard and could never get it to function.   Windows 10 (64bit) would see the RealtekR driver but nothing would play back.  Upon troubleshooting, it would disable and not work. This to includes the microphone. I ended up going back to the earlier set of drivers and it fixed everything so for now I will remain on the older drivers.  The following was done in a attempt to get it to work.

1.  Usual Download install and let the program uninstall, reboot, reinstall, reboot.
2.  Windows 10 trouble shoot.
3.  Device manager pulled up, manually remove said driver with the option of removing software and reinstalled cleaned.
4.  Cleaned out the driver again and installed old driver set which seems flawless thus far.

I wanted to inform some one of the issue incase others had the same problem.

Joey

 89 
 on: Yesterday at 20:22:24 
Started by sindibad363 - Last post by Chike
Can you show me some ssd that would work in M.2 second slot ?? (just to see what i need to look for)
https://www.amazon.com/Samsung-970-EVO-250GB-MZ-V7E250BW/dp/B07BN4NJ2J

All drives in link below (click storage) have been tested, you are looking for pci-e m2 type.
https://www.msi.com/Motherboard/support/B450M-MORTAR-MAX#support-hdd

 90 
 on: Yesterday at 20:17:29 
Started by sanityknows - Last post by sanityknows
No its not, I was on a 1.71 previously, They since removed it from the listing and put this 1.70 in its place. If anyone has the 1.71 would appreciate an upload. I kept track of the bioses they kept adding, The 1.71 was posted as a beta at first then they removed beta from the name, Then they made it a beta again. It was on there for a good while.Now its gone. I guess because intel fixing yet another exploit. At this point im ready to swap my main rig for an AMD system, Getting very annoyed.

Pages: 1 ... 7 8 [9] 10