B450 Gaming Pro Carbon AC - what to do ? :(

dortmunder1908

New member
CORPORAL
Joined
Jul 11, 2019
Messages
12
Hey guys, since 1 week i try to let my ryzen 3700x run on a b450 gaming pro carbon AC.
I really tried everything! I allways have a CPU DEBUG.

With a 2700 i have no Problem with that board.

Somebody knows how long i have to wait until a final bios version ? 
does any admin or employee  know  what to do?  should i send it back and buy a fu***ng 570 ? :(
 

dortmunder1908

New member
CORPORAL
Joined
Jul 11, 2019
Messages
12
I used the Beta and the 7b85_17n from the FTP Server.
Both doesnt work.
I already have written the support, i even called them twice..
 

dortmunder1908

New member
CORPORAL
Joined
Jul 11, 2019
Messages
12
Sorry mate,

i hope that helps: 


Modell/SerieCMK16GX4M2B3200C16

But anway, i think that doesnt even help anything. I even get the red LED Debug (CPU)   when i try to boot without ram.
many other u users have this issues too.
 

flobelix

Well-known member
Global Moderator
Joined
Jan 25, 2007
Messages
39,544
Well, yes of course you have cpu led if you don't install ram. That is normal. 

Do you have other ram to try or tested with a single stick?
 

daniel.magg

New member
PRIVATE E-2
Joined
Jul 10, 2019
Messages
3
I think it could be the RAM too. Or the CPU is dead.
I would say wait for a new Bios and if that doesn't solve the problem, send the CPU back or try it in a working Ryzen 3000 system.
I have the B450 Carbon too, and I'm running the 3700X on Bios 17M without issues.
Although, It took a few resets, power cycles and a bit of waiting to get a first boot up when I put the new CPU in.
 
Top