Device Manager error

rockguy

New member
PRIVATE E-2
Joined
Jan 10, 2015
Messages
3
I have a MS-7582 motherboard and I'm getting a device error with this location.

PCI bus 5, device 0, function 0

Device manager says....
The drivers for this device are not installed. (Code 28)

There is no driver selected for the device information set or element.


I have no idea what this is or what driver I should be looking for.

Anyone have any idea?
 

Nichrome

Friday? Deploy to prod!
Global Moderator
Joined
Nov 7, 2013
Messages
20,408
Hi,

If you could please follow this posting guide, it would be very helpful
https://forum-en.msi.com/index.php?threads/38822
:biggthumbsup:
 

badboy2k

Well-known member
Global Moderator
Joined
Feb 11, 2012
Messages
11,936
that error is you do not have the driver for the Network connection on the board so go here:

http://www.msi.com/support/mb/Big_BangFuzion.html#down-driver&Win7%2064

select your OS from the list:

look for:
On-Board LAN Drivers
 

rockguy

New member
PRIVATE E-2
Joined
Jan 10, 2015
Messages
3
Added signature.... guess I'll see if it worked with this post.

Badboy.  I've been to that download page before I just wasn't sure it was the one listed as lan driver.

Anyway.  I downloaded that one and in the process of installing discovered it may still not be the driver I need.

By that I mean the problem one is not listed under my "Network drivers" its the next tab down under the "other drivers" tab. 

Its listed as a PCI Device with a location of  PCI bus 5, device 0, function 0

And this is the status.
The drivers for this device are not installed. (Code 28)

There is no driver selected for the device information set or element.
 

badboy2k

Well-known member
Global Moderator
Joined
Feb 11, 2012
Messages
11,936
after some digging have you got a PCI-E Graphics card plugged into the system and have you made sure its drivers for it are present and you have installed them?
 

rockguy

New member
PRIVATE E-2
Joined
Jan 10, 2015
Messages
3
I have a GTX 760, in the top slot.    But according to the device manager the display adapter has the right drivers.    Plus Nvidia updates on a pretty regular basis as well.

Thanks
 
Top