Dolphin 5- Super Mario Galaxy with GTX 1060 Gaming (non-X) & intel core i5 6500

orlandosolorza

New member
CORPORAL
Joined
Jul 20, 2016
Messages
20
Hello Everyone

I have been testing every game I can on the first PC I have ever built, I posted some pictures of the MSI GPU on the unboxing forum.
Like I said I'm testing some games. The first game I tested was Rise of the tomb raider, if you are interested to know the performance I got with the msi gtx 1060.
please follow this link to thread I made, wich includes a youtube video of the benchmark, and of course, the results given.
https://forum-en.msi.com/index.php?topic=275116.msg1566592#msg1566592

I have also made a video of the performance I got playing the Battlefield 1 Beta, you can reed it here:
https://forum-en.msi.com/index.php?topic=275640.msg1567756#msg1567756

And I also made a topic about the performance I am getting while playing Ghost in the Shell Stand Alone Complex Online
, no that game it is not too god, but it is fun sometimes. you can read it here:
https://forum-en.msi.com/index.php?threads/275641


Again, here are my full specs:
intel core i5 6500
nvidia gtx ms 1060 gaming (non- X Edition)
DDR4 2133 8 gb
HDD 7200 rpm Hitachi
EVGA 600W
MOBO is Gigabyte b150-hd3

* The game is running on the "Overclock" preset from the msi gaming app.
* I know the performance you get from playing on an emulator depends on the game, and how good the emulator is.


This time, the game is running at:
- 1080p
- OpenGl engine
- x16 Anisotropic Filtering
- 8x MSAA Antialias
- 60 fps almost all the time, some rare dips


Since there is no "benchmark mode", I played a game, made some cuts to the video, and uploaded to youtube.
The video is at 60 fps, and high quality, but keep in mind the youtube compressing.

I recorded a video with the xbox app on Windows 10, and this is it:




https://www.youtube.com/watch?v=_4xxDxgenWQ


As you can see on the video, There are no problems mantaining 60fps, almost all the time.

Some extra notes:
Sometimes I get very low frames per second, like in the 40 ish fps. When this happens, I only close the emultor (Dolphin), and start it again.
I am not sure of why this happens.
I am able to play at 1440p, but the dips are more frequent, and since it looks amazing at 1080p, it is not too necesary to play at 1440p, IMO.

The change from playing this on my Wii-U (I still have my physical copy of the game), to play it on my new PC, is HUGE.
Really, the game ran on Wii at 480p, and here I am playing at 1080p, with a good antialias.
It is like the game was made for PC from the begining.



If you have any question let me know
 
Top