Dragon Center won't open

Status
Not open for further replies.

sie_uk

New member
PRIVATE E-2
Joined
Jul 18, 2020
Messages
21
At last..2 hours to the reply button working. Its been so long i cant remember what i was going to say other than which the exception of the dated msi after burner software everything else
Msi produce is utter buggy garbage.
 

flobelix

Well-known member
Global Moderator
Joined
Jan 25, 2007
Messages
39,448
amsharp505_gmail.com have you downloaded the SDK?

Also what hardware do you have?

sie_uk open your own thread and stop the attitude please. You are not contacting MSI here but other users.
 

sie_uk

New member
PRIVATE E-2
Joined
Jul 18, 2020
Messages
21
That doesnt work and neuther does a reinstall. Theres a clear issue with some x570 boards
 

darkhawk

Well-known member
Global Moderator
Joined
Nov 20, 2012
Messages
12,849
Reporting threads/posts for reason that they should not be reported, really doesn't bring help to your case. In fact, it does quite the opposite.

I would suggest removing Dragon Center, and downloading the version on your motherboards page to start fresh. If that doesn't fix it, I would contact MSI directly then.
 

sie_uk

New member
PRIVATE E-2
Joined
Jul 18, 2020
Messages
21
Done all that. I also contacted MSI and they havent a clue how to fix the scenario. They actual said they didnt know what to do....not good really so i have given up
 

sie_uk

New member
PRIVATE E-2
Joined
Jul 18, 2020
Messages
21
thank you for the link but that fails to
I removed my anti virus, stopped windows defender and it still freezes on SDK initializing. So no change and no way to resolve
 

Old_Geekster

New member
Joined
Apr 13, 2019
Messages
4
The problem still exists! I have a MEG z390 Ace motherboard. I downloaded the version of Dragon Center (2.0.69.0) from the page for my Mobo. I have installed and uninstalled DC and SDK so many times that my fingers are sore. I thought I would be smart and download the stand-alone version of Mystic Light, but it only worked for a short time and it quit working, as well. It appears to be a very buggy app at this point. I have tried every possible method mentioned on the Internet with no soap.
 
Last edited:

flobelix

Well-known member
Global Moderator
Joined
Jan 25, 2007
Messages
39,448
This thread with no specific hardware focus and multiple hijacks has been locked. Always start an own thread adding your specs.

:floblock:
 
Status
Not open for further replies.
Top