GS75 headphone jack stopped working...

steventornetta

New member
PRIVATE E-2
Joined
Sep 24, 2019
Messages
4
I've had my GS75 for a couple months and just this morning the headphone jack stopped working.  Tried rebooting but no luck.  Laptop speakers are working fine.  Any help appreciated!
 

steventornetta

New member
PRIVATE E-2
Joined
Sep 24, 2019
Messages
4
Not sure what I'm supposed to do from your post.  I'm in the audio app on the analog button...what should I do?  Thanks!
 

pennknig

New member
MAJOR GENERAL
Joined
Sep 30, 2018
Messages
3,787
steventornetta date=1569340026 said:
Not sure what I'm supposed to do from your post.  I'm in the audio app on the analog button...what should I do?  Thanks!
Go back 2 days to a restore point, make note of what programs it effects, do the restore, does this fix the issue?
No ... Its hardware related.
Yes ... Its a software update that caused the problem.

If its software, there are steps that can be taken to identify and skip/patch/repair the troublesome up.
 

pennknig

New member
MAJOR GENERAL
Joined
Sep 30, 2018
Messages
3,787
steventornetta date=1569344712 said:
Did the restore but no luck.  Still no sound in the headphones.  Any ideas?
Headphones work with other sources?
 

steventornetta

New member
PRIVATE E-2
Joined
Sep 24, 2019
Messages
4
Yes headphones are fine.  At this point I've rebooted, updated drivers, done a MS system restore to a few days ago, done an MSI system reset.  Not sure what else to do.  My laptop speakers are working, and it recognizes when I plug in the headphones...just no sound.  Any ideas?
 

pennknig

New member
MAJOR GENERAL
Joined
Sep 30, 2018
Messages
3,787
steventornetta date=1569353887 said:
Yes headphones are fine.  At this point I've rebooted, updated drivers, done a MS system restore to a few days ago, done an MSI system reset.  Not sure what else to do.  My laptop speakers are working, and it recognizes when I plug in the headphones...just no sound.  Any ideas?
This is gunna sound Reeeeealy dumb and might annoy you a bit....
Did you turn up the volume when you placed in the headphones?
[attachthumb=1]
 

Attachments

You must log in or register to reply.
Top