Intel(R) Ethernet Connection (12) I219-V, This device cannot start. (Code 10)

amedeo

New member
PRIVATE E-2
Joined
May 17, 2009
Messages
3
Hi @Svet ,i have same problem ,so when i flash with lastest bios of my motherboard ms-7b05 (x299 tomawhak) ethernet port doesnt work,the error is : intel ethernet connection (2) I219-V impossible start device (code 10) , i try reinstall windows but nothing ,try to flash with old bios but nothing too
 

sumnerfamil153402cf

New member
Joined
Oct 11, 2021
Messages
3
I followed the directions and completed the process but the ethernet port still doesn't work. Is there anything else I should try?
 

Svet

Well-known member
Administrator
Joined
Nov 20, 2003
Messages
78,126
Try reflash the BIOS with M-Flash,
then retry again with steps, if problem persist RMA the board to get it fixed.
 

sumnerfamil153402cf

New member
Joined
Oct 11, 2021
Messages
3
I applied the latest stable release bios and followed you instructions from pm still code 10 what are my next steps? who do I contact to get it fixed? eastcoast USA
 
Joined
Oct 18, 2021
Messages
1
Hi @Svet,
i have the same problem as all the others. When i flash my motherboard with lastest bios the ethernet port work for let`s call it this session. But when i restart or shut down and start later again i get the error: intel ethernet connection (2) I219-V impossible start device (code 10). Could you please help me?
 

jcorral1015b202e2

New member
Joined
Nov 3, 2021
Messages
1
Hello Svet
I'm having problems with my Ethernet Adapter.
Its not working it´s saying : Code 10 Could not Start
My Adapter: Intel(R) Ethernet Connection (7) I219-V
 
Joined
Nov 4, 2021
Messages
1
I have recently had this issue myself, I just received the motherboard out of the box and am doing everything in my power to uninstall, reinstall, and do everything just to get my internet working on my computer. @Svet
 
Top