MSI Web Ticket not working

Joined
Feb 8, 2022
Messages
87
Hi,
has anybody same problem? im not able create web ticket for question. After send, screen just refresh with cleared form, but i cant see any ticket in ticket history.
 

Alan J T

🙈 🙉🐝 🤬😈
Global Moderator
Joined
Sep 11, 2020
Messages
8,396
Hi,
has anybody same problem? im not able create web ticket for question. After send, screen just refresh with cleared form, but i cant see any ticket in ticket history.
Sometimes site plays up looks like they may have been doing some server updates
 

Alan J T

🙈 🙉🐝 🤬😈
Global Moderator
Joined
Sep 11, 2020
Messages
8,396
Seems to be working OK not sure what they going to say about me question but on well

Could be a regional problem
1647942985289.png

1647943020469.png

1647943131126.png

1647943242372.png
 

Alan J T

🙈 🙉🐝 🤬😈
Global Moderator
Joined
Sep 11, 2020
Messages
8,396
A filled everything required with photo too and regarding to live chat, when click on that a just see link to faq and forum amd under this is blank page
Not sure if anything can be done but will as one of the Admin about it.
 

Alan J T

🙈 🙉🐝 🤬😈
Global Moderator
Joined
Sep 11, 2020
Messages
8,396
i change my country to united states in the profile and live chat is available.
So has been looked into live chat is offline in you Location reason not know Web ticket from you location is working,
So what I want you to try is go in to Browser setting a and Flush out you Cache. you can find directions on line on how to do.
IF Chrome just the two show may help to get it working correctly I normal do mine once ever couple of months to prevent browser problems
1648005651487.png
 
Joined
Feb 8, 2022
Messages
87
So has been looked into live chat is offline in you Location reason not know Web ticket from you location is working,
So what I want you to try is go in to Browser setting a and Flush out you Cache. you can find directions on line on how to do.
IF Chrome just the two show may help to get it working correctly I normal do mine once ever couple of months to prevent browser problems
View attachment 158102
i tried 3 browsers (chrome, edge, firefox) incognito mode, still same behavior. Online chat is empty screen and when i send new question, page just refresh and no ticket created. I check request through F12 in network tab and when the request is sent the response is redirect request on the same page, so it just refresh page and nothing happened. I tried change another country like germany, but same behavior. Just for USA i was able start online chat, because there wasnt option for new question. :(
 

Alan J T

🙈 🙉🐝 🤬😈
Global Moderator
Joined
Sep 11, 2020
Messages
8,396
i tried 3 browsers (chrome, edge, firefox) incognito mode, still same behavior. Online chat is empty screen and when i send new question, page just refresh and no ticket created. I check request through F12 in network tab and when the request is sent the response is redirect request on the same page, so it just refresh page and nothing happened. I tried change another country like germany, but same behavior. Just for USA i was able start online chat, because there wasnt option for new question. :(
Not sure if this email works but it is listed in search as Support

uaservice@msi.com
 
Top