No device drivers were found - Windows 10 installation

duminsk15ad02e9

New member
Joined
Nov 19, 2021
Messages
2
I am trying to install a Windows 10 from an USB drive for the first time on my MSI Pulse GL76 laptop and keep getting the following message " No device drivers were found ".
I downloaded the driver from: https://download.msi.com/nb_drivers/imsm/SetupRST_18.2.0.1006_0x99b59a89.zip
I extracted the files to an USB drive and browsed to the drivers.
I select the driver to install, in fact I tried all the drivers from that zip, but I'm still getting the same error !!! "No new devices drivers were found"
I have tried everything I found on the internet, but still having the problem and can not install the SO
1.jpg
1.jpg
 
D

Deleted member 663924

Guest
and bios setup
SATA CONTROLER - AHCI or RST

you using RAID0 ? or not "2x connected NVME to one space - RST"
or SAMSUNG ? -- AHCI + NVME DRIVERS

or VMD - modern RAID "more NVME in virtual raid"
 
D

Deleted member 663924

Guest
no disk in installation "second problem"
badly format - CMD "shift + f10" - diskpart

win10/11 - UEFI BOOT + GPT TABLE / SECURE BOOT

google
 
D

Deleted member 663924

Guest
Pulse GL76 11UDK
Pulse GL76 11UCK

?
one slot for SSD - AHCI

bios setup
SATA CONTROLER - AHCI


no need RST "impossible create this" ,.,.no need drivers "windows contains 17.-x-x-"
or last no-VMD package" 18.6-x-x-
 

Crazydonkey

Well-known member
SECOND LIEUTENANT
Joined
Jun 30, 2020
Messages
2,483
Did you have 2 SSD installed?
If not, the problem is not the RST drivers.
Make sure you can find the drives in BIOS menu first.
And if you have 2 SSD installed, try to disable the RAID settings and reinstall Windows again.
 
Top