No display after install kraken g12

Joined
Aug 18, 2020
Messages
17
hello,
I have MSI rtx 2070 Aero. I yesterday installed kraken g12 and a liquid cooler to it. There is no display at monitor at all. MB is msi too it is z390 pro and its debug lights not turning on. so gpu is detected but not giving display. what should i do, has anyone had this situation? i tried to connect the motherboard vga to monitor and still got no display too. it is about motherboard or gpu, i dont know...
 

Alan J T

GRUMPY OLD FART
Joined
Sep 11, 2020
Messages
991
Did you also happen to install the VRM and PWM heat sinks as I do not believe they come with the unit and have to be purchased separately.
 

Alan J T

GRUMPY OLD FART
Joined
Sep 11, 2020
Messages
991
Since the card was working before you placed a water cooler on it I would say there's a problem with the card. Could be heat related Cracked Die or when you cleaned of the old Thermal compound you may have dislodged a capacitor. They are not held on with much due to their tiny size.
 

Alan J T

GRUMPY OLD FART
Joined
Sep 11, 2020
Messages
991
hmm could it be... i was very careful :((( but i tried to connect monitor from mb vga plug and it didnt work either.
Well that should work unless it is turned off in BIOS, you may need to reset bios you can short the JBAT or unplug and remove the battery for 10 minutes to set back to BIOS defaults. Do you have a second monitor to try or perhaps HDMI on your TV to rule out dead or unresponsive monitor.
 
Top