Proud owner of a X58Pro

brasstech

New member
SERGEANT
Joined
May 24, 2008
Messages
21
:smile: Just installed my new setup this evening, Got a MSI X58 Pro from Newegg along with a i7Core 920 2.67GHz, and 6Gig OCZ DDR3 1333, Install went without a hitch, system booted up perfectly on the first try...always a good sign...Vista did not require a reinstall from my previous 775 Intel Asus Board, it just installed all the needed drivers quickly and with no BSOD...everything is running at 100% and I am loving this new setup...Good job MSI...Good job...
Here are my final specs...

MSI X58Pro
i7 Core 920 2.67Ghz
6Gig DDR3 OCZ 1333 (will install another 6 Gig later)
EVGA 295GTX
Auzentech 7.1 Prelude
3-1TB Hds Seagate
1-640Gig Hd Seagate
LG Blu-ray Burner
Liteon DVD Lightscribe Burner
800Watt Tagan PS
Full Tower Thermaltake Advanced Spedo Case
24" Acer HDMI LCD
Vista Ultimate 64Bit
 

Frankenputer

New member
GENERAL OF THE ARMY
Joined
Apr 16, 2004
Messages
9,815
Usually on support forums what you here are problems. It's pleasant to read positive experiences.  Thank you for posting.
 

HU16E

New member
GENERAL OF THE ARMY
Joined
Jul 9, 2008
Messages
11,111
Your 100% right FP! It is refreshing to see another side of the coin. :biggthumbsup: Thanks brasstech, & I concur. After helping with two i7 920 MSI X58 Pro builds, not even a hint of a glitch presented itself. With a simple Base Clock change & a few 'disable' settings, a higher performance level was easily achieved without any manual V. increases of any kind as well. For a so called 'entry level budget board', it is impressive.
 
Top