[SOLVED] MEG Z490 Godlike Dynamic Dashboard II not working and Corsair RAM RGB not showing up in Mystic Light after MB LED FW update in Dragon Center

snipaaaxd155b02d9

New member
Joined
Jul 16, 2021
Messages
1
same problem
LED and Display wont work after update. Here is the specs:
LED FW Update(7c70)
currently using RGB Fusion and iCue, they work fine but the MBO led + led strip + display dont work
 

Furna

The sky above the port was the color of television
Joined
Jul 19, 2020
Messages
377
same problem
LED and Display wont work after update. Here is the specs:
LED FW Update(7c70)
currently using RGB Fusion and iCue, they work fine but the MBO led + led strip + display dont work
Check PM
 

bber159d02e1

New member
Joined
Sep 2, 2020
Messages
2
I hate to sound like a broken record but yes same problem

LED and Display wont work after update. Here is the specs:
LED FW Update(7c70)
 

muratss_5515c602e8

New member
Joined
Jul 22, 2021
Messages
10
I can't control argb on my x570 meg ace motherboard, it lights up steadily, it went to the service, but no solution was found, it doesn't change what I did, I would appreciate if you help
 

Furna

The sky above the port was the color of television
Joined
Jul 19, 2020
Messages
377
I can't control argb on my x570 meg ace motherboard, it lights up steadily, it went to the service, but no solution was found, it doesn't change what I did, I would appreciate if you help
Sorry this thread is not for ARGB controllers ... it's about Dynamic Dashboard II
It's a completely unrelated chipset than ARGB
 

muratss_5515c602e8

New member
Joined
Jul 22, 2021
Messages
10
Sorry this thread is not for ARGB controllers ... it's about Dynamic Dashboard II
It's a completely unrelated chipset than ARGB
thank you i write with google translate sometimes it gets confused do you have any idea where i can open the right topic
 
Joined
Jul 28, 2021
Messages
2
Hi, I bought two weeks ago a MSI MEG Z490 GODLIKE, and my dynamic dashboard II was working before installing Dragon Center. Now, it shows the temperature numbers, but is not showing up the gif. How do I fix it?
 
Last edited:

ncanso154902d8

New member
Joined
Aug 6, 2021
Messages
4
Thanks it works now. Can someone help in getting into the bios? When I boot the computer I do not see MSI logo at all and hitting the delete key just gives me a black screen and no signal on the monitor. I already tried to clear the cmos all that does is when I boot the computer it will turn on and restart a second after and boot into windows.
 

thms7722

New member
PRIVATE E-2
Joined
Mar 27, 2020
Messages
6
Same here guys, can someone PM me on how to fix? why not post the fix so we don't have to ask?
 

Furna

The sky above the port was the color of television
Joined
Jul 19, 2020
Messages
377
Same here guys, can someone PM me on how to fix? why not post the fix so we don't have to ask?
Please check PM
Reasons to not share publicly are already explained in previous messages to this thread.
Let us know if it works for you
 
Top