The dream at last, the GTX 960

shiblysi

Member
SERGEANT
Joined
Oct 20, 2015
Messages
45
My pc was built without the card 3 years ago as I didn't have enough budget then. So I waited saved and built little by little and 3 days ago bought the MSI GTX 960 Gaming 4G card. I was so hyped to get this running. But my Motherboard poured water on it. It took me 3 days to get it working. I assembled and disassembled my rig 6 times. Then wasted a whole day at the shop where I bought it. The problem was with the motherboard's BIOS, which was getting stuck at post with B2 error code. there was no official BIOS update for my sandy bridge based rig. So the tech guy in the shop failed too. finally i found a workaround to run it without the bios update and came looking for one in the forum. And then got hold of a beta BIOS for my board in the forum.
And then, after 3 days of searching, tinkering and updating the BIOS of my motherboard, I finally was able to run it with the card installed. So here are the pics of unboxing. I wanted to do a video about it, but my friend who was supposed to help me with that could not make it :bonk: So without much further ado, here goes:
 The box:


First look inside:


The accessories:


Card in the bag:


The card:


My rig without the card:


And the card installed:


My rig specs are in the signature, if anyone wants to know. Thanks MSI Forum :worship: for you guys did not abandon me and my board. Since without the BIOS update it was really annoying to boot with getting Stuck in POST with B2. And as I solved it and also have a workaround, if any one of you guys are facing the devil of a problem called B2 POST error, feel free to contact me. I'll try to help any way possible.
And to those who have a similar board as mine, feel free to add me in your buddy list. Because it is easier when we tinker about with our rigs when we know someone who has the same rig as you. Get at you later guys. World Peace :biggthumbsup:
 

shiblysi

Member
SERGEANT
Joined
Oct 20, 2015
Messages
45
gridcore date=1446550396 said:
looking great :D nice rig u got there
Thanks man. Its hard to keep it dust free after 3 years. time has been bad on my motherboard. nearly all my 3Gbps SATA ports are corroded. thinking of replacing them. the funny fact is all my 4 6Gbps SATA ports are just fine, no corrosion, no nothing.
 

madcat.monaro

New member
STAFF SERGEANT
Joined
Nov 12, 2015
Messages
75
Good wright up mate, with a bios problem good to see you got it sorted
Your rig looks good
Dust is a pain to keep in control 😤
 
Top