Welcome to the renewed MSI HQ Users-to-Users Forum

Status
Not open for further replies.

Ruudt

Member
Staff member
Joined
Jul 1, 2005
Messages
189
Welcome to the renewed MSI HQ Users-to-Users Forum.

Behind the scenes a lot has changed in this forum the last couple of months.
Most of you may not have noticed this but we have started a new team of moderators.

We have been busy restyling and renewing several things in our forum.
We hope you like it?

The most obvious renewal is the new styling of the forum, which was made to match the corporate identity of the MSI website.
The styling underlines MSI's commitment to give users a place to discuss, help each other and share experiences with MSI products.


Other things that have changed are:

-The Terms of Use (AKA the Registration agreement), which now can also be read back after registration. Can be found here: >>Terms of Use<<

-The Forum Rules. which can be found here: >>Forum Rules<<

(It was legally necessary to improve these two documents but in practice they don't change the way this forum operates.)

Other than that we have already moved some forum-boards around and the order of the boards may have changed a bit since your last visit.
Hopefully this will improve the overview of the forum.
We have also updated and improved sticky topics for better accuracy and we will continue to add new stickies and FAQs to help you tackle common issues.

This forum continues to focus on people helping people with MSI hardware.

And last but not least, Have a little fun ;D

P.S.,
If you encounter any issues with the new forum layout/styling/theme, please post your feedback here.
 

zipper

Active member
MAJOR
Joined
May 19, 2014
Messages
1,203
I wonder why I must log in every day once again with that stupid anti-bot confirm; never seen such timid behaviour on any website so far.
 

Nichrome

Active member
Global Moderator
Joined
Nov 7, 2013
Messages
18,904
You just made the point @zipper: anti-bot  :biggthumbsup:

 

Nichrome

Active member
Global Moderator
Joined
Nov 7, 2013
Messages
18,904
There were issues with random person logging into not their account even though they used their own email/username and password so they had to make some changes so it doesnt happen anymore
 

samsonite

New member
SERGEANT
Joined
Oct 7, 2013
Messages
34
Hello,
I can't see half the forum.  It's blocked by some kind of a misplaced floating CSS element (News,Awards,Video,Social Media,etc..), that doesn't want to go away.
Please fix.

Using latest Firefox version.
 

badboy2k

Well-known member
Global Moderator
Joined
Feb 11, 2012
Messages
9,177
samsonite said:
Hello,
I can't see half the forum.  It's blocked by some kind of a misplaced floating CSS element (News,Awards,Video,Social Media,etc..), that doesn't want to go away.
Please fix.

Using latest Firefox version.
what is your screen resolution?
 

Nichrome

Active member
Global Moderator
Joined
Nov 7, 2013
Messages
18,904
samsonite said:
1680 x 1050, 22" wide screen monitor.

MSIE 11 browser has the same problem.

Here's a screenshot:
We are aware of this issue ~~
I have same on Google Chrome on my laptop, 1366x768 but all fine if I use Firefox.
 

samsonite

New member
SERGEANT
Joined
Oct 7, 2013
Messages
34
Well, maybe someone can think about putting the login and search boxes at the bottom of the page.  Otherwise, I can't see them or use them.  They are blocked from view.
 

AeroElectro

New member
PRIVATE FIRST CLASS
Joined
Nov 13, 2013
Messages
9
Nichrome said:
There were issues with random person logging into not their account even though they used their own email/username and password so they had to make some changes so it doesnt happen anymore
That sounds like bad website code. I am not sure how making user enter Captcha for login everytime helps with that. Usually Captchas are only done for registration. I'll be +1 to say that this is kinda annoying. Just my 2c.
 

Nichrome

Active member
Global Moderator
Joined
Nov 7, 2013
Messages
18,904
It's just a forum, not banking service, so I don't think it has to be perfect. Random person would be logged into random account issue has been fixed (maybe captcha fixed this, don't know), and that's most important. Personally I don't care about typing in my login details every time, as I clear all cookies etc everytime browser closes.
I don't know either how it helps as I am not webside coder, but as long as we don't have issues with random person logging into my account (found to be around 3 or 4 people in total to be logged into my account randomly), I am happy with what is right now.
 

Nichrome

Active member
Global Moderator
Joined
Nov 7, 2013
Messages
18,904
karol_chudy1 said:
Pls do drievers for Windows 10 fast !
They will be surely released before Win10 gets released. Win10 release on 29th July. So.. few days before they should be available. But for 100% confirmation, best if you ask MSI: >>How to contact MSI.<<
 

cmplieger

New member
SECOND LIEUTENANT
Joined
May 30, 2014
Messages
215
Since today I see inline images in the topic list? this is new (max 2 days ago). It makes browsing the forum not as pleasant, could you consider turning it off, or giving us the option to do it ourselves?

Thanks for continuing to improve our forum experience!
 

Attachments

flobelix

Well-known member
Global Moderator
Joined
Jan 25, 2007
Messages
39,544
As you already send a pm as well, please contact MSI for your request about the Spanish forum and it taking part in the MSI REWARDS programm as we can't help you with that.

>>How to contact MSI.<<
 

mcgregorkd

New member
SECOND LIEUTENANT
Joined
Jul 9, 2015
Messages
150
Just adding my opinion/request that users be allowed to remain logged-in.
 

rick.kraft

New member
PRIVATE E-2
Joined
Apr 30, 2016
Messages
5
The board reminds me that I should start a new topic- fantastic, would do that except there is NO NEW TOPIC BUTTON for me. At first I was trying to add a new topic for something else using the MSI app on my Android 6.0 device, an HTC M8, but after a frustrating experience I logged in using a desktop system so I could post. But there's no new topic button! Either it was hidden by graphics or something? I used 'find on page' to highlight all occurrences, nothing visible.  Help?

The issue with Android access, apart from definitely no new post feature, is that the landing page is super laggy, even with a flagship phone, and continues to jump to top occasionally after scrolling down. Also for example, when you load Gaming Notebooks/Unboxing let's say the GS40 6QE review, the pictures are all stretched incorrectly, some photos are obviously landscape but they show up as portrait. Coding issues.
 
Status
Not open for further replies.
Top