Close

Register Now!

To Get More Info and Daily Reward.

Please login or register.
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Digi@nywhere A/D plus Tuner Card won't find channels  (Read 5469 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

miah73Topic starter

  • PRIVATE E-2
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 3

I just bought a system for a media center amd 3.4 Ghz, 8 G ram, 1 G DDR3 video running windows 7.
When i plug in my antenna from the attic to the SONY TV for hd stations it works fine but when i
plug in the antenna to  my Digi@nywhere A/D Plus and run Media center it keeps showing i have
weak or no signal to network stations.
Logged

Stu

  • GENERAL OF THE ARMY
  • ******
  • Offline Offline
  • Posts: 19551
  • Birmingham, UK
    • StuOnline.co.uk
Re: Digi@nywhere A/D plus Tuner Card won't find channels
« Reply #1 on: 13-February-11, 10:42:46 »

Where in the world are you? What type of TV signals are you trying to receive?
Logged
Former moderator and admin, 2004-2012

miah73Topic starter

  • PRIVATE E-2
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Digi@nywhere A/D plus Tuner Card won't find channels
« Reply #2 on: 13-February-11, 11:08:16 »

just outside buffalo ny,
trying to get nbc,cbs, abc, and fox over air through attic antenna
Logged

Stu

  • GENERAL OF THE ARMY
  • ******
  • Offline Offline
  • Posts: 19551
  • Birmingham, UK
    • StuOnline.co.uk
Re: Digi@nywhere A/D plus Tuner Card won't find channels
« Reply #3 on: 13-February-11, 11:21:10 »

Analogue or Digital signals?

You might want to try a signal booster between the aerial and the PC to improve the signal quality. For some reason, PC TV tuners are more sensitive to digital TV signals than set-top boxes or those built into modern TVs. Maybe they have some sort of signal amplifier built-in, I'm not sure, but I used a Freeview box here in the UK that received digital TV fine, but I needed a booster when connecting to a PC TV tuner.

Good quality TV aerial cables can help too, the shorter the better.
Logged
Former moderator and admin, 2004-2012

miah73Topic starter

  • PRIVATE E-2
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Digi@nywhere A/D plus Tuner Card won't find channels
« Reply #4 on: 13-February-11, 11:24:10 »

i will try a signal booster and let you know how it works out
thanks for the help
Logged

Henry

  • Guest
Re: Digi@nywhere A/D plus Tuner Card won't find channels
« Reply #5 on: 13-February-11, 18:10:30 »

 Did you set the card for ATSC? If you have it set for NTSC it's not going to work since the changeover to digital last year.
Logged
Pages: [1]   Go Up