Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

If you want to flash your BIOS, please use our own Forum USB Flash tool - NOW UPDATED!

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Monitor Screen gets no Signal AFTER cmos reset  (Read 1357 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alvinlow92

  • Neo
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Monitor Screen gets no Signal AFTER cmos reset
« on: 13-February-12, 00:33:37 »

Hi there, im using Msi NEO2 p35 FR, i know its really kinda old mother board.. i didnt did the jumper, but instead. i removed the battery , and for my case, i have a RESET cmos button on my motherboard. so i hold it for like 5seconds reset it and poof. doesnt get any signal on my monitor screen. any suggestions?
i read on the other threads but cant find similar topic , im sorry for any inconvience causes

Oh btw i read on this forum that says "Unfortunately when you took the CMOS Battery out you reset the CMOS to defaults which is going to reset the Video to IGP. and with the IGP Bad, you are kind of stuck." is it true that im stuck ? :( there should be a way out right?
Logged

Wonkanoby

  • Lightning
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 31297
Re: Monitor Screen gets no Signal AFTER cmos reset
« Reply #1 on: 13-February-12, 00:41:09 »

that board has no onboard vga

and if it had and you had a vga card in it would still boot of that

remove all bar dimm nearest cpu

list full hardware
Logged
P5Q Deluxe
Intel QX 6700
4GB OCZ
60 GB Vertex drive
ATI 5850

Alvinlow92

  • Neo
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Monitor Screen gets no Signal AFTER cmos reset
« Reply #2 on: 13-February-12, 00:54:43 »

thanks for the great info, i reseated my rams and stuffs . and start getting signal already, all i need is bios setting now. this website is awesome. fast and good respond.
Logged

Fredrik

  • Hawk
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 16126
  • There's always a risk.
Re: Monitor Screen gets no Signal AFTER cmos reset
« Reply #3 on: 13-February-12, 01:45:41 »

Have a look at Wonkanoby's complete list of suggestions, please. I would add having a look at the dust situation, and consider a new CMOS battery.
Logged

Ex Forum Mod

  • Hawk
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 16672
Re: Monitor Screen gets no Signal AFTER cmos reset
« Reply #4 on: 14-February-12, 02:42:32 »

 If you have any more questions/problems please read >> Posting Guide <<

 See my signature below for an example of information to provide.
Logged
Pages: [1]   Go Up