Close

Register Now!

To Get More Info and Daily Reward.

Please login or register.
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: MSI PE62 7RE  (Read 613 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rahularora1231Topic starter

  • PRIVATE E-2
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 1
MSI PE62 7RE
« on: 11-April-18, 03:24:18 »

i want to buy msi pe62 7re (INDIA) but cant find it on msi official website .
Just want to know that does it have extra RAM slot to expand the memory !
There are no videos or details available aboutthis laptop !
Should i buy it or not?
Logged

HenryW

  • GENERAL OF THE ARMY
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 20889
« Reply #1 on: 11-April-18, 14:24:47 »

That  pe62 7re has only 1 RAM slot.
Logged
Z77A-GD65/BIOS 10.5, i7 2700K
CPU cooler ~ Zalman CNPS9900ALED
Corsair Vengeance Pro 1600 4x4Gb
W 7 Home Premium x64/SP1
Corsair TX650W
300GB WD VelociRaptor 3000HLHX
600GB WD VelociRaptor 6000HLHX
Lite-On CD/DVD combo burner
MSI 560 HAWK, Drv. 368.82
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium

amitbharmiya

  • PRIVATE E-2
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 1
« Reply #2 on: 21-April-18, 21:25:05 »

I unable to find uefi bios for pe62 7re.
plz help
Logged

NiPoo

  • SERGEANT
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 25
« Reply #3 on: 07-May-18, 13:29:43 »

i want to buy msi pe62 7re (INDIA) but cant find it on msi official website .
Just want to know that does it have extra RAM slot to expand the memory !
There are no videos or details available aboutthis laptop !
Should i buy it or not?

In MSI PL62 7RC, there have 2 RAM slots and only 1 is used.

Logged

salilsay

  • PRIVATE E-2
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 1
« Reply #4 on: 09-May-18, 09:08:13 »

I bought this notebook and tried to install Debian linux. The install was successful but the system did not boot as there is no firmware available. Strangely this model is not listed anywhere on msi websites. But I could register my notebook on the support website which I believe means that it is a genuine product.

I tried to post a question at support but it does not allow me without uploading a system information file generated by a windows program, which I cannot do. It did not accept and empty text file either.

Any suggestions?
Logged

NiPoo

  • SERGEANT
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 25
« Reply #5 on: 22-June-18, 17:01:25 »

Install again windows..
Logged
Pages: [1]   Go Up