Close

Register Now!

To Get More Info and Daily Reward.

Please login or register.
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: BIOS for Armor RX570 4GB  (Read 479 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ctmnismoTopic starter

  • PRIVATE E-2
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 5
BIOS for Armor RX570 4GB
« on: 06-January-19, 23:32:35 »

S/N1: 602-V341-260B1710000530
CHK: 627


Thanks
Logged

Svet

  • T9246ED, Бивша комета
  • Administrator
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 72827
Re: BIOS for Armor RX570 4GB
« Reply #1 on: 07-January-19, 13:40:06 »

can you elaborate more?
what bios do you need?
Logged

ctmnismoTopic starter

  • PRIVATE E-2
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: BIOS for Armor RX570 4GB
« Reply #2 on: 07-January-19, 23:45:22 »

Sorry just need the stock one. Bought it used and AMD drivers don't recognize the card even though its "working".
Logged

ragnar.laud

  • PRIVATE E-2
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: BIOS for Armor RX570 4GB
« Reply #3 on: 08-January-19, 01:20:00 »

Same here.
Bought the exact same card yesterday, but it didn't even get recognized, and GPU-Z showed some crazy stuff

S/N: 602-V341-122SB1705005583
CHK: 076
Logged

Svet

  • T9246ED, Бивша комета
  • Administrator
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 72827
Re: BIOS for Armor RX570 4GB
« Reply #4 on: 08-January-19, 11:33:03 »

Sorry just need the stock one. Bought it used and AMD drivers don't recognize the card even though its "working".

I'm attaching correct and latest vbios for your card below


@ragnar.laud
open new own topic
Logged

ctmnismoTopic starter

  • PRIVATE E-2
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: BIOS for Armor RX570 4GB
« Reply #5 on: 08-January-19, 21:02:24 »

Downloaded the file and use WinRAR to extract. Added ".rom" to the end of the file name and removed the "." before 5E3. Then used ATIWinflash to flash the bios and it seemed fine until rebooting. The system now hangs and wont send a signal to the monitor, even if using the integrated HDMI port on the motherboard, with the 570 installed.
Logged

flobelix

  • MSIHQ Red Rockets Team Member
  • Global Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 33437
  • 微星科技
    • Afterburner New Features Introduction | MSI
Re: BIOS for Armor RX570 4GB
« Reply #6 on: 09-January-19, 11:36:58 »

You renamed TV341MH.5E3 to TV341MH5E3.rom or TV341MH.5E3.rar to TV341MH5E3.rom?
Logged
MSI X299 Gaming M7 ACK (MS-7A90) Bios 1.9
Core i7 7820X @ 4404.45 MHz (44 * 100.1 MHz, fixed all cores), 1.158v - delidded and using der8auer Skylake-X Direct Die Frame
Cooler Master MasterLiquid 240 Liquid CPU Cooler
32GB (4 x 8GB) Corsair CMR32GX4M4Z3200C16 @ 1602.9 MHz (DDR4-3206), 16-18-18-36-2t, 1.35v
MSI GeForce RTX 2080 Ti DUKE 11G OC
1TB Crucial MX500 M.2 SSD + 2TB Crucial MX500 SSD
Thermaltake Toughpower Grand RGB 1200W Platinum • +12V: 100A • +3.3V: 25A • +5V: 25A
Windows 10 Pro
MSI MAG BUNKER Case

ctmnismoTopic starter

  • PRIVATE E-2
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 5
Re: BIOS for Armor RX570 4GB
« Reply #7 on: 10-January-19, 14:27:08 »

WinRAR had file name as "TV341MH.5E3". I changed it to "TV341MH5E3.rom" when extracting.
Logged

Svet

  • T9246ED, Бивша комета
  • Administrator
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 72827
Re: BIOS for Armor RX570 4GB
« Reply #8 on: 10-January-19, 15:23:23 »

looks like something is wrong with the card then
or its vbios chip is corrupted
Logged
Pages: [1]   Go Up