Close

Register Now!

To Get More Info and Daily Reward.

Please login or register.
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: New Topic  (Read 1248 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ang.aka.kahaikTopic starter

  • PRIVATE E-2
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 1
New Topic
« on: 17-January-19, 10:14:17 »

I don't seem to be able to add a new post in the forum. Can I get help on this?
Logged

rbleroy91

  • GENERAL
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6666
  • RBL_FR
Re: New Topic
« Reply #1 on: 17-January-19, 11:29:45 »

I don't seem to be able to add a new post in the forum. Can I get help on this?
I suppose you talk about to add a new TOPIC in "MSI Promotions & Activities".  You are right, this level of the forum seems to be locked because the "NEW TOPIC" button is missing. Curiously, the button appears at others levels like "GAMING Motherboards". Forum has actually many problems... Retry later!
Have a good day,
:hat tip:
Logged
MSI X99A XPower Gaming Titanium (Bios 1.62)  –  Windows 7/10 (1903) Pro x64  –  i7-6850K + BeQuiet! Dark Rock Pro 3 + Corsair Vengeance LPX Series DDR4 3466MHz 4x16Go + MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G + SSD Samsung, 1x 850 PRO 512GB (SATA) [Boot+OS drive] & 1x 970 PRO 1TB (NVMe) + HD SATAIII Seagate Barracuda, 7x 1TB & 1x 3TB + LG BR R/W + BeQuiet! Dark Power Pro 11 1000W 80PLUS Platinum +  BeQuiet! Dark Base Pro 900 + HyperX Alloy Elite keyboard + HyperX Pulsefire FPS mouse

ang.aka.kahaikTopic starter

  • PRIVATE E-2
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: New Topic
« Reply #2 on: 18-January-19, 06:06:38 »

I suppose you talk about to add a new TOPIC in "MSI Promotions & Activities". You are right, this level of the forum seems to be locked because the "NEW TOPIC" button is missing. Curiously, the button appears at others levels like "GAMING Motherboards". Forum has actually many problems... Retry later! Have a good day, :hat tip:

Actually im talking about the unboxing one under gaming notebooks. There is an add topic button there but an error message pops up when i try to post it
Logged

flobelix

  • MSIHQ Red Rockets Team Member
  • Global Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 34044
  • 微星科技
    • Afterburner New Features Introduction | MSI
Re: New Topic
« Reply #3 on: 18-January-19, 10:47:47 »

Click on new topic. It also works fine.

Logged
MSI X299 Gaming M7 ACK (MS-7A90) Bios 1.A0
Core i7 7820X @ 4404.45 MHz (44 * 100.1 MHz, fixed all cores), 1.158v - delidded and using der8auer Skylake-X Direct Die Frame
Corsair H110 Liquid CPU Cooler
32GB (4 x 8GB) Corsair CMR32GX4M4Z3200C16 @ 1602.9 MHz (DDR4-3206), 16-18-18-36-2t, 1.35v
MSI GeForce RTX 2080 Ti DUKE 11G OC
1TB Crucial MX500 M.2 SSD + 2TB Crucial MX500 SSD
Thermaltake Toughpower Grand RGB 1200W Platinum • +12V: 100A • +3.3V: 25A • +5V: 25A
Windows 10 Pro
MSI MAG BUNKER Case

ang.aka.kahaikTopic starter

  • PRIVATE E-2
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: New Topic
« Reply #4 on: 18-January-19, 23:18:48 »

Click on new topic. It also works fine.
[ ERROR: SPECIFIED ATTACHMENT MISSING ]

I am getting this message when I am trying to make a new post though, doesnt seem to be working for me to post stuff up.
Logged

rbleroy91

  • GENERAL
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 6666
  • RBL_FR
Re: New Topic
« Reply #5 on: 19-January-19, 03:33:20 »

Hello,
1/ Does it work when you do not attach files?
2/ Have you take care of these limits:

Have a good day,
:hat tip:
Logged
MSI X99A XPower Gaming Titanium (Bios 1.62)  –  Windows 7/10 (1903) Pro x64  –  i7-6850K + BeQuiet! Dark Rock Pro 3 + Corsair Vengeance LPX Series DDR4 3466MHz 4x16Go + MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G + SSD Samsung, 1x 850 PRO 512GB (SATA) [Boot+OS drive] & 1x 970 PRO 1TB (NVMe) + HD SATAIII Seagate Barracuda, 7x 1TB & 1x 3TB + LG BR R/W + BeQuiet! Dark Power Pro 11 1000W 80PLUS Platinum +  BeQuiet! Dark Base Pro 900 + HyperX Alloy Elite keyboard + HyperX Pulsefire FPS mouse

Dio Brando

  • PRIVATE FIRST CLASS
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 6
Re: New Topic
« Reply #6 on: 20-February-19, 13:39:50 »

oh thanks guys i was experiencing the same issue
Logged

dport78

  • STAFF SERGEANT
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 67
Re: New Topic
« Reply #7 on: 19-March-19, 04:33:53 »

Works for me.
Logged
Pages: [1]   Go Up