Close

Register Now!

To Get More Info and Daily Reward.

Please login or register.
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Used RX 480 Armor with no display signal  (Read 122 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dmta30Topic starter

  • PRIVATE E-2
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Used RX 480 Armor with no display signal
« on: 12-February-19, 09:29:13 »

I recently got an ex-mining RX 480 Armor OC 8GB, but when I went to test it in my system with a B350 Tomahawk, I get no signal to my monitor via HDMI or DVI. I currently use an RX 480 Gaming X 8GB, which works fine in the same system, and I've tested an XFX RX 480 GTR 8GB running fine as well. It shouldn't be a software issue since these are all the same GPU. I tried both PCIe slots as well.
When I tested the Armor OC in another system with an ASRock B450 Pro4, I get a display signal via HDMI, so the card technically works, just not with my system.
The only thing I can say is that it seems to be an issue related to my B350 Tomahawk. Any ideas for how to solve this?
Logged

flobelix

  • MSIHQ Red Rockets Team Member
  • Global Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 30937
  • 微星科技
    • Afterburner New Features Introduction | MSI
Re: Used RX 480 Armor with no display signal
« Reply #1 on: 12-February-19, 11:44:28 »

Add the card's S/N and a copy of the current vbios saved to file.
Logged
MSI X299 Gaming M7 ACK (MS-7A90) Bios 1.9
Core i7 7820X @ 4203.84 MHz (42 * 100.09 MHz, fixed all cores), 1.086v - delidded and using der8auer Skylake-X Direct Die Frame
Cooler Master MasterLiquid 240 Liquid CPU Cooler
32GB (4 x 8GB) Corsair CMK32GX4M4C3000C15R @ 1500 MHz (DDR4-3000), 15-17-17-35-2t 1.35v
MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO
256GB Samsung 830 SSD + 2TB Crucial MX500 SSD
Thermaltake Toughpower Grand RGB 1200W Platinum • +12V: 100A • +3.3V: 25A • +5V: 25A
Windows 10 Pro
MSI MAG BUNKER

dmta30Topic starter

  • PRIVATE E-2
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Used RX 480 Armor with no display signal
« Reply #2 on: 15-February-19, 18:25:47 »

Sorry for the wait.
S/N: 602-V341-22SB1610001497
Device manager gives code 43 for the card, but I could get the bios.
Logged

flobelix

  • MSIHQ Red Rockets Team Member
  • Global Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 30937
  • 微星科技
    • Afterburner New Features Introduction | MSI
Re: Used RX 480 Armor with no display signal
« Reply #3 on: 16-February-19, 14:11:59 »

The latest original vbios for your card is TV341MH.1K2. Try it: https://forum-en.msi.com/index.php?topic=312970.msg1793981#msg1793981
Logged
MSI X299 Gaming M7 ACK (MS-7A90) Bios 1.9
Core i7 7820X @ 4203.84 MHz (42 * 100.09 MHz, fixed all cores), 1.086v - delidded and using der8auer Skylake-X Direct Die Frame
Cooler Master MasterLiquid 240 Liquid CPU Cooler
32GB (4 x 8GB) Corsair CMK32GX4M4C3000C15R @ 1500 MHz (DDR4-3000), 15-17-17-35-2t 1.35v
MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO
256GB Samsung 830 SSD + 2TB Crucial MX500 SSD
Thermaltake Toughpower Grand RGB 1200W Platinum • +12V: 100A • +3.3V: 25A • +5V: 25A
Windows 10 Pro
MSI MAG BUNKER

dmta30Topic starter

  • PRIVATE E-2
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: Used RX 480 Armor with no display signal
« Reply #4 on: 16-February-19, 18:32:55 »

So I flashed the bios and tried booting up the system. I get basic display out, but my motherboard tells me that:

There is no GOP (Graphics Output Protocol) support detected in this card. 'Windows 8.1/10 feature' settings in BIOS will be changed to 'Disabled'.
Logged

flobelix

  • MSIHQ Red Rockets Team Member
  • Global Moderator
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 30937
  • 微星科技
    • Afterburner New Features Introduction | MSI
Re: Used RX 480 Armor with no display signal
« Reply #5 on: 17-February-19, 07:40:50 »

It is a UEFI vbios, problem is with your board then.
Logged
MSI X299 Gaming M7 ACK (MS-7A90) Bios 1.9
Core i7 7820X @ 4203.84 MHz (42 * 100.09 MHz, fixed all cores), 1.086v - delidded and using der8auer Skylake-X Direct Die Frame
Cooler Master MasterLiquid 240 Liquid CPU Cooler
32GB (4 x 8GB) Corsair CMK32GX4M4C3000C15R @ 1500 MHz (DDR4-3000), 15-17-17-35-2t 1.35v
MSI GeForce RTX 2080 GAMING X TRIO
256GB Samsung 830 SSD + 2TB Crucial MX500 SSD
Thermaltake Toughpower Grand RGB 1200W Platinum • +12V: 100A • +3.3V: 25A • +5V: 25A
Windows 10 Pro
MSI MAG BUNKER
Pages: [1]   Go Up