Register Now!

To Get More Info and Daily Reward.

Please login or register.
Pages: [1] 2 3  All   Go Down

Author Topic: k8n msi motherboard will not enter bios  (Read 3034 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

coasterd

  • Guest
k8n msi motherboard will not enter bios
« on: 04-January-06, 02:11:41 »

Ok here is the hardware in the case at the moment

K8n mobo (neo plat)
3000 64 CPU
ati rage 128b (test only tried a700)
1GB Crucual Ram
Antec True Power 380W

All I get is five short beeps, I have reset cmos and still nothing

Please help me :(

If you need more info I'll post it
Logged

nmea2020

  • SERGEANT
  • *****
  • Offline Offline
  • Posts: 31
« Reply #1 on: 04-January-06, 02:19:33 »
  • Best Answer

  • Double check your video card. Is it seated completly?
    Take it out . Of course diconnect power first then reseat the Video
    Try booting with only 1 stick of ram
    Let us know how this turns out
    Logged

    coasterd

    • Guest
    « Reply #2 on: 04-January-06, 02:21:43 »

    Thanks for getting back

    Only one stick of ram (1GB)

    Tried 3 different graphic cards

    All I get is 5 short beeps, what does this mean? :bonk:
    Logged

    nmea2020

    • SERGEANT
    • *****
    • Offline Offline
    • Posts: 31
    « Reply #3 on: 04-January-06, 02:35:35 »
  • Best Answer

  • On second thought go to your local pc guy and DEMAND an INTEL based system. MSI puts out some really nice P4 and P5 stuff
    I really think you can't go wrong.  You can't say i didn't try.
    Logged

    coasterd

    • Guest
    « Reply #4 on: 04-January-06, 02:37:40 »

    On second thought go to your local pc guy and DEMAND an INTEL based system. MSI puts out some really nice P4 and P5 stuff
    I really think you can't go wrong.  You can't say i didn't try.


    Might have been an idea.  Since I am stuck with what I have, and money is an issue, any ideas of what is wrong with the setup I do have?

    Cheers
    Logged

    workknot

    • FIRST LIEUTENANT
    • ***
    • Offline Offline
    • Posts: 412
    « Reply #5 on: 04-January-06, 04:08:29 »
  • Best Answer

  • It would be a good idea to post a signature with all of your equipment listed. It could be you are a little short on power, what is the voltage on the 12 volt rails of your power supply?
    Pop's
    Logged
    MSI K8N Neo4 Platinum Ultra 7125-010 Bios 1.6
    AMD 64 4000+ San Diego
    MSI NX6600GT TD128E
    Aspire X-Plorer Case
    OCZ Modstream 520 W, 3.3@28a, +5@52a, +12@28a
    OCZ 2GB Kit DDR400 @ 2-3-2-5  1T
    LiteOn DVD-RW LiteOn CD-RW
    Sony FDD
    WD 36.7 Sata Raptor No RAID
    XP Pro SlipStreamed SP2
    Samsung 17" LCD

    Rig 2
    Raidmax Tower
    Corsair PSU 550 Watt
    MSI K9A2 Neo-F
    AMD 5400 @ 2.8 GHZ
    Corsair Memory 2GB DDR2 800
    MSI N9600GSO T2D384 OC
    WD Raptor 36.7 GB
    LiteOn DVDRW SHW-160P6S04C
    Sony FDD
    Win XP SP3
    Acer 22" Widescreen

    syar2003

    • GENERAL
    • *****
    • Offline Offline
    • Posts: 5641
    « Reply #6 on: 04-January-06, 04:22:19 »
  • Best Answer

  • Try with only a old style ps2 keyboard directly connected to the purple ps2 port (no fancy stuff with f-lock keys and such) , no mouse .
    No usb connected , power off completely and on again (switch off and disconnect AC , and connect back , switch on )

    Logged
    Hardware signature
    -Nothing special-
    Pages: [1] 2 3  All   Go Up